Leuke ideeën voor een stoere voetbalkamer

Er zijn allerlei leuke ideeën om een stoere voetbalkamer te creëren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat, personalisatie is helemaal in. Sinds kort hebben wij ook veel leuke voetbal stickers in het assortiment die je kunt personaliseren en vervolgens door ons worden gemaakt. Veel van onze klanten maken de voetbalkamer van hun kids af met leuke voetbal muurstickers. Met muurstickers zijn er allerlei leuke ideeën mogelijk, hieronder laten we een aantal voorbeelden hiervan zien.

voetballer-omhaal-muursticker-kinderkamer-voetbal-zwart-bal 3d-voetbal-muursticker schietende-voetballer-muursticker-kinderkamer-stoer-eigen-kleur

Persoonlijke voetbal muurstickers

Zo kun je ook de naam van je kind bij een sticker doen door gebruik te maken van onze eigen tekst muursticker pagina

naam-muursticker-voetbal-stoer-kinderkamer-babykamer-set-goedkoop-zwart walt-disney-lettertype-naam-muursticker-goedkoop-blauw-kinderkamer-jongenskamer-meisjeskamer 

Voetbal muurstickers van je favoriete voetbal club

Van een grote voetballer op de muur tot het logo van de favoriete voetbal club als muursticker. Een klant van ons heeft de Feyenoord muursticker & voetballen muurstickers gecombineerd om het tot een echte Feyenoord voetbalkamer te maken. Ook de Ajax Muursticker is een echte eye-catcher op de voetbalkamer.

ajax-logo-muursticker-wandsticker-in-kleur- psv-muursticker-sticker-klein-groot-kleur-wand-meubel-

De voetbalkamer muurstickers kunnen op alle vlakke ondergronden.

Deze muurstickers maken we van hoge kwaliteit vinyl. en zijn geschikt voor alle vlakke en stofvrije ondergronden. Mocht jouw muursticker er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op om de voetbalkamer van jou kind compleet te maken.

Nog meer leuke voetbal muurstickers

  schietende-voetballer-muurstickers-jongenskamer-zwart-silhouette-goedkoop-wallstickers-football