Voetbal muurstickers

(15)
Sorteer

Voetbal muurstickers voor een stoere kinderkamer

We hebben een aantal mooie en stoere voetbal muurstickers. De meeste voetbal muurstickers maken we naar jouw wens. Je kunt je eigen kleur en/of formaat kiezen. Mocht je de naam van je kind bij een van de voetbal muurstickers om het nog persoonlijker te maken dan kunnen je dit ook eenvoudig en voordelig via onze website doen. Bijna al onze voetbal muurstickers zijn gemakkelijk op uw muur aan te brengen en ook weer los te halen zonder schade aan de muur. De muurstickers van de sport voetbal worden bijna allemaal gemaakt van vinyl of PVC. Hierdoor heb je jarenlang plezier van deze mooie voetbal kinderkamer. Dit is hoogwaardig & stevige kwaliteit sticker speciaal voor vlakke ondergronden als muren, deuren, meubels en zelfs autos. Bestel vandaag nog jouw muurstickers

Levering van voetbal muurstickers in twee werkdagen

Doordat we de productie in eigen huis hebben kunnen we de voetbal stickers direct voor je maken en dezelfde dag nog aan PostNL aanbieden. De levering duurt in 97% van de gevallen niet langer dan 2 werkdagne dagen.

Eenvoudig aan te brengen voetbal muurstickers

De muurstickers zijn goed, van hoge kwaliteit en maken we zelf. De alle voetbal stickers worden geleverd in een stevige verzendkoker en met gratis handleiding!. De muurstickers zijn eenvoudig zelf op je muur aan te brengen zonder handleiding. Je haalt de voetbal los van het vel en kunt hem direct op de muur aanbrengen. Mocht er een bubbeltje in het vinyl komen dan is dit geen probleem. Je kunt met een pinpas of rakel de bubbeltjes eruit strijken waardoor ze helemaal weg zijn en de voetballen strak op de muur zitten.