Woezel en Pip muurstickers

2 woezel en pip muurstickers
1 – 2 van 2 resultaten
1 – 2 van 2 resultaten

Woezel en Pip muurstickers voor de babykamer

We hebben een aantal leuke & vrolijke muurstickers van Woezel en pip. We hebben muurstickers met bijna alle karakters uit Woezel en Pip. Zo hebben we muurstickers met Tante Perenboom, het Zonnetje, De Wijze Varen, Buurpoes en natuurlijk Woezel en Pip zelf. Met deze leuke babykamer muurstickers tover je de babykamer in een hand om draai om. Al onze Woezel en Pip muurstickers zijn gemakkelijk op uw muur aan te brengen en ook weer los te halen zonder schade aan de muur.

Voordelige & mooie Woezel en Pip muurstickers

Onze Woezel en Pip muurstickers zijn voordelig en worden gedrukt op hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn deze stickers duurzaam en hebben ze een lange levensduur. Je kunt deze Woezel en Pip muurstickers ook op een raam of andere ondergrond aanbrengen zolang het maar vlak is. Geef de babykamer eenvoudig en voordelig een frisse sfeer met deze leuke Woezel en Pip muurstickers

Snelle levering van de Woezel en Pip Muurstickers

De woezel en pip stickers worden over het algemeen binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. Afhankelijk van welke woezel en pip sticker je hebt besteld. Wanneer je een sticker op maat hebt besteld zal deze eerst nog voor je moeten worden gemaakt.