Vliegtuig muursticker van een Boeing 747

Vanaf 9.95

vliegtuig-muursticker-boieng-747-passagiers-groot-klein-zwart muursticker-vliegtuig-woonkamer-kinderkamer-kantoor-stickers vliegtuigen-passagiers-klm-boeing-747-stikkers-muurstickers vliegtuig-muursticker-boeing-747-klm-stikkers-kinderkamer
Totaal 9,95
  • Gratis thuisbezorgd (België vanaf 10,-)
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Snel geleverd, 1 tot 2 werkdagen
  • Stickers van Nederlandse bodem

Maak kennis met onze betoverende Muursticker Vliegtuig – geïnspireerd door het iconische Boeing 747-vliegtuig. Deze muursticker zal je kinderkamer doen opfleuren als nooit tevoren en neemt je kleine piloot mee op een denkbeeldige reis door de wolken.
Deze muursticker brengt de majestueuze Boeing 747 tot leven op de muren van jouw kinderkamer.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 5 verschillende maten past deze muursticker perfect boven je bed, bureau of zelfs op de deur. Het is een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan niet alleen de kinderkamer maar ook de slaapkamer of woonkamer.

Eenvoudig aanbrengen

Deze muursticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. De muurstickers zijn geschikt voor elke droge, effen en stof vrije oppervlakte. Ook is de muursticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de muursticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Deze muursticker voegt een vleugje verwondering toe aan jou woning. Het is niet alleen een mooi, maar ook iets wat de verbeelding van je kleintje zal aanwakkeren en de ruimte zal transformeren tot een echte luchthaven van verbeelding.
Dus, waar wacht je op? Geef de kinderkamer een upgrade met dit betoverende Muursticker Vliegtuig – een Boeing 747 die klaar staat om je kleintje mee te nemen op een magische reis door de lucht.

Lees meer

Eigenschappen

Eenvoudig aanbrengen in 1 geheel
Hoge kwaliteit - Eigen productie
Geschikt voor alle vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuur zoals renovlies en glasvezelbehang
Ook te gebruiken aan binnen of buitenkant van je raam
Contour gesneden, geen transparante randen
Niet aan te brengen op spachtelputz of granol ondergronden
Niko Hollevoet

Goeie kwaliteit en snel geleverd

Rob Zweers

Kinderen zijn er blij mee

Jerome Koster

Makkelijk op te plakken