Uilen op tak en fotolijstjes muursticker

Vanaf 24.95

uilen-set-muurstickers-wandsticker-stikker-uil-fotolijsten-goedkoop
Totaal 24,95
  • Gratis thuisbezorgd (België vanaf 10,-)
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Snel geleverd, 1 tot 2 werkdagen
  • Stickers van Nederlandse bodem

Maak kennis met deze vrolijke muursticker met uilen en fotolijsten. De sticker bevat schattige uilen die op takken zitten, omringd door fotolijstjes waarin je je favoriete herinneringen kunt plaatsen. Dit zorgt voor een unieke en betekenisvolle decoratie die jouw kamer tot leven brengt. Je kunt de buitenste fotolijsten eventueel ook horizontaal positioneren in plaats van verticaal zoals afgebeeld. We produceren deze muursticker zelf. Hierdoor kunnen we garantie bieden op hoge kwaliteit.

Formaten van de fotolijsten

  • 100cm brede sticker 8cm breed x 10,5cm hoog
  • 140cm brede sticker 11cm breed x 15cm hoog
  • 170cm brede sticker 13cm breed x 18cm hoog
  • 190cm brede sticker 15cm breed x 20cm hoog

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze muursticker perfect boven je bed, bureau of zelfs op de deur. Het is een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan de slaapkamer.

Raceauto aanbreng en ondergrond informatie

Deze muursticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. De muurstickers zijn geschikt voor elke droge, effen en stof vrije oppervlakte. Ook is de muursticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de muursticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Of je nu je woonkamer wilt opvrolijken, een vleugje gezelligheid wilt toevoegen aan de kinderkamer of een unieke sfeer wilt creëren in je studeerkamer, deze muursticker past perfect bij elke ruimte en voegt een persoonlijke en warme touch toe.

Breng de natuur naar binnen en bewaar je mooiste momenten met de “Uilen op tak en fotolijstjes” muursticker. Maak van je huis een betoverende plek waar je je altijd thuis voelt. Bestel vandaag nog en geef je muren een nieuwe betekenis!

Lees meer

Plus- en minpunten

Kan aangebracht worden op alle vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuur zoals glasvezelbehang
Eigen productie - hoge kwaliteit
Eenvoudig aanbrengen
Contour gesneden

Extra informatie

Merk

Plakkers

Er zijn nog geen beoordelingen.