Muursticker eet smakelijk

9,95

120cm
120cm
Totaal 9,95
  • Gratis thuisbezorgd (België vanaf 10,-)
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Snel geleverd, 1 tot 2 werkdagen
  • Stickers van Nederlandse bodem

Ben je op zoek naar een leuke en smakelijke manier om je eetruimte op te fleuren? Onze muursticker met de tekst eet smakelijk is precies wat je nodig hebt! Deze charmante decoratie brengt een warme en gastvrije sfeer in je keuken of eetkamer.

Deze muursticker is geheel naar wens te maken. Kies je eigen formaat, lettertype en kleur “eet smakelijk” muursticker. Het is het perfecte accent voor zowel gezellige diners met vrienden en familie als voor rustige momenten alleen aan de eettafel.

Afmetingen

Met verschillende maten past deze muursticker perfect boven je bed, bureau of zelfs op de deur. Het is een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan elke ruimte in huis, of het nu je slaapkamer, woonkamer of studeerkamer is.

Ondergrond & aanbreng informatie Eet smakelijk muursticker

Wij maken deze Eet smakelijk muursticker van duurzaam vinyl. Het aanbrengen van de muursticker is makkelijk en kan in een geheel door middel van het meegeleverde transfer papier. Het enige dat op de muur blijft zitten zijn de letters. Er zitten geen transparante randen aan de letters. Deze tekst muursticker is geschikt voor verschillende ondergronden zoals muren(ook met structuur), meubels, auto’s, hout, metaal en nog veel meer. Zolang de ondergrond glad is kun je onze tekst muurstickers erop aanbrengen.

Het is een geweldig cadeau-idee voor kookliefhebbers of iedereen die van gezelligheid houdt tijdens de maaltijd.

Dus waar wacht je nog op? Breng wat extra smaak en charme in je eetruimte met onze “Eet smakelijk” muursticker. Eet smakelijk!

Lees meer

Eigenschappen

Eenvoudig aanbrengen in 1 geheel
Hoge kwaliteit - Eigen productie
Geschikt voor alle vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuren
Contour gesneden, geen transparante of witte randen
Dinusha

Prima sticker.

Myriam Van Hal

Leuke sticker