Muursticker boom uilen familie

Vanaf 19.95

boom-muursticker-kinderkamer-vrolijk-uilen-familie-owls-happy-kleurrijk muursticker-boom-uilen-familie-kleur-klein-goedkoop uilen-muursticker-boom-groot-goedkoop-kinderkamer
Totaal 19,95
  • Gratis thuisbezorgd (België vanaf 10,-)
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Snel geleverd, 1 tot 2 werkdagen
  • Stickers van Nederlandse bodem

Maak kennis met onze Muursticker Boom Uilen Familie. Breng de betovering van het bos rechtstreeks naar je interieur met deze betoverende muursticker.
Met zorgvuldig ontworpen details vormt de statige boom het hart van dit ontwerp, terwijl de schattige uilenfamilie een gevoel van gezelligheid en samenzijn uitstraalt. De levendige kleuren en gedetailleerde lijnen brengen de scene tot leven, waardoor je kamer een unieke persoonlijkheid krijgt.

Afmetingen

  • Groot; 160cm hoog 62cm breed
  • Middel; 110cm hoog en 43cm breed
  • Klein; 70cm hoog en 27cm breed

Met deze maten past deze muursticker perfect boven je bed, bureau of zelfs op de deur. Het is een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan elke ruimte in huis, of het nu je slaapkamer of woonkamer is.

Eenvoudig aanbrengen

Deze muursticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. De muurstickers zijn geschikt voor elke droge, effen en stof vrije oppervlakte. Ook is de muursticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de muursticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Onze Muursticker Boom Uilen Familie is niet alleen mooi, maar ook een bron van inspiratie en positiviteit. Het herinnert ons eraan dat in de drukte van het leven, er altijd ruimte is voor familie en gezelligheid. Dompel jezelf onder in de rustgevende sfeer van het bos, gewoon door naar je muur te kijken.
Verfraai je leefruimte vandaag nog met dit meesterwerk van ontwerp en verbeelding. Breng de magie van de natuur en het samenzijn van een uilenfamilie in je huis – bestel nu de Muursticker Boom Uilen Familie en geef je muren een verhaal om te vertellen.

Lees meer

Plus- en minpunten

Hoge kwaliteit, eigen productie
Aanbrengen in 1 geheel
ECO-Solvent inkt(UV-bestendig)
Contour gesneden geen transparante randen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuur zoals renovlies en glasvezelbehang
Niet aan te brengen op spachtelputz of granol ondergronden

Extra informatie

Merk

Plakkers

E. Jansma

Goede kwaliteit en makkelijk aanbrengn