10x: inspiratie voor een stoere jongens slaapkamer

Kinderen willen vaak een échte stoere kamer, bijvoorbeeld een legerkamer. Stoere soldaten, grote helikopters en camouflagekleuren. Een stoere jongenskamer kun je gemakkelijk en snel creëren met behulp van een aantal mooie muurstickers! Klaar voor wat inspiratie?

1. Droomt jouw kind ook om eens te vliegen in een grote helikopter? Plak deze sticker en deze droom wordt een beetje werkelijkheid. Deze muursticker met een helikopter en soldaten past perfect in een legerkamer. Je kunt de sticker in allemaal verschillende kleuren laten afdrukken!

muursticker leger voertuigen groen deur kinderkamer ideeen vlekken

2. Denk je aan het leger, dan denk je ook aan helikopters en vliegtuigen. Deze muursticker met een vliegtuig is dan ook een echte must en eyecatcher in een legerkamer! Een stoere sticker die meteen zorgt voor een echte legersfeer. Het aanbrengen van dit vliegtuig is heel eenvoudig met de beschrijving die je van ons ontvangt bij je bestelling.

Afbeelding van een muursticker met een vliegtuig

3. Wil je een leger sticker met een meer persoonlijke tint? Ook dat kan! Wij hebben muurstickers met een tank, waar je de naam van je kind kunt toevoegen. Of heeft jouw kind een stoere naam bedacht voor het leger? Die kun je natuurlijk ook toevoegen! Je legerkamer is zo helemaal compleet.

muursticker-tank-naam-tekst-eigen-goedkoop

4. Bij een legerkamer horen naast helikopters natuurlijk ook tanks en soldaten! Je vindt bij ons een complete set met al deze stoere stickers. Je kunt deze muurstickers van het leger bij elkaar, of verspreid over een hele kamer opplakken.

Afbeelding van muursticker met een tank, helikopter en soldaat

5. Is je kind gek van voertuigen, zoals auto’s en tanks? Dan kun je ook kiezen voor een complete voertuigen set! In deze set vind je tanks, een straaljager, helikopter en vliegtuigen met camouflagekleuren.

Afbeelding muursticker complete set met leger voertuigen

6. Groen, bruin en beige zijn kleuren die passen bij een legerkamer. Gelukkig zijn de mogelijkheden bij Muurstickerstunter eindeloos: je kunt stickers bestellen in allerlei verschillende kleuren! Je kunt voor de slaapkamerdeur van je kind een sticker bestellen, bijvoorbeeld met zijn naam. Je kunt ook kiezen voor verschillende formaten.

Muursticker van vliegtuig met naam en wolken

7. ‘’Do not enter!’’, ‘’Restricted area’’, ‘’Only for real soldiers’’, een aantal termen uit het leger die je ook op de deur van de kinderkamer kunt plakken. Je kunt elke gewenste tekst bij ons laten afdrukken. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer zelf een mooie sticker!

Afbeelding van muursticker met tekst

8. Soldaten reizen vaak naar verschillende landen. De ene dag zijn ze in Nederland, de andere dag aan de andere kant van de wereld! Samen met jouw kleine soldaat kun je een wereldkaart toevoegen aan de slaapkamer. Op deze kaart kun je met pins bijhouden welke landen jouw kind met zijn leger al heeft veroverd.

wereldkaart-voor-de-kinder-speel-kamer

9. Een camouflagenet en een stoer dekbedovertrek maken de legerkamer compleet. Maar ook meubels, zoals een lockerkast kunnen niet ontbreken in een legerkamer. Wist je dat je meubels ook kunt bestikkeren? Kies bijvoorbeeld voor stippen in een stoere kleur! Maar, je kunt ook gaan voor sterren in allerlei verschillende kleuren.

Sterren-zwart-ster

10. Voordat jouw kleine soldaat écht het leger in mag, moet hij/zij nog eventjes doorgroeien. Kinderen hebben vaak niet veel geduld, maar met een groeimeter kunnen jullie samen op een leuke manier bijhouden wanneer je kind lang genoeg is om zijn/haar dromen na te jagen. Tot het moment daar is.. nog maar even wegdromen in de fijne, stoere nieuwe legerkamer.

muursticker groeimeter kinderkamer stoer zwart